Dedicated server restart clears Safehouses?
2 2

5 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi. I made a change to my running dedicated server and restarted it. Players had made 5 safehouses and 2 factions before the restart. After the restart all of the safehouses and factions were cleared. Is this a known issue or a bug? If its known, any way to work around it? I need to make the occasional tweak to a running config or sandboxvars or mod ini, but deleting safehouses is not ideal. Thanks.

EDIT: I think I fixed it, see comment below.

 

Edited by milspec

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I checked for old posts and someone mentioned this. 

 

My SaveWorldEveryMinutes was 0.

 

I now set it to SaveWorldEveryMinutes=60 (1 hour), will watch and see.

Edited by milspec

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Fixed and tested. My issue was:

SaveWorldEveryMinutes=0

 

I changed it to:

SaveWorldEveryMinutes=60

 

And did a manual /save on the server. When it restarted the safehouse was still claimed.

 

Leaving this up for others. Devs, feel free to delete if not a bug.

 

Edited by milspec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
2 2