Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'build 41.17'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • News
  • Project Zomboid
    • PZ Updates
    • General Discussions
    • Bug Reports
    • PZ Support
    • PZ Multiplayer
    • PZ Community & Creativity
    • PZ Suggestions
  • PZ Modding
    • Tutorials & Resources
    • Mods
    • Items
    • Mapping
    • Mod Ideas and Requests
  • General Games Development
    • Indie Scene
  • Other Discussions
    • General Discussion
    • Forum Games & Activities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 2 results

  1. I'll provide a video of this as soon as possible, but I have an issue where when I attempt to use the destroy option with a sledgehammer, my character will approach the object I wish to destroy, but then just play a bunch of walking animation sounds next to it. I have both sneaking and not sneaking while I attempt it, but it's still an issue for me.
  2. Whenever I load, I get a HUGE amount of lag. I'm thinking it has something to do with the holster/belt system. I took this picture, and if you look at the bottom of the window, the WRENCH is in the holster when I load, not the pistol. I think this might be the culprit.
×
×
  • Create New...