Help Me Please
1 1

6 posts in this topic

Recommended Posts

Please, I'm having this problem. I really need some help, please. Damn trouble. And I don't know why it happened and why it happens. I need the help of someone experienced ADM, or a user who knows explains right.  I'm an advanced user, but I can not solve this problem.



5b039a45a27fb_INEDDSUPPORT.thumb.png.3724fd907757d38b9df9dc61af32df75.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, close BuildingEd and then in TileZed, click on Tools and then Tilesets, make sure the Tileset Folder is pointed at the Tiles folder you downloaded and not the 2x folder inside of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you brother. Congratulations on your intelligence. I met you on the 26th. I will become a big fan of yours. I hope we can share more thoughts.

Kaique_ks
Brazilian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sorry, **I** just come across this other problem in WorldEd

Another thing:
how to restore everything to the default. I deleted everything, downloaded everything again. I deleted the folder in USER/.TileZed and nothing.
Or where should I put the directory in WorldEd?

Ultimately, i hope: How to put solved to be able to help other people!

thanks in advance

 

Suport.png

Edited by Kaique_ks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1