Search the Community

Showing results for tags 'for the love of god'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • News
  • Project Zomboid
    • PZ Updates
    • General Discussions
    • Bug Reports
    • PZ Support
    • PZ Multiplayer
    • PZ Community & Creativity
    • PZ Suggestions
  • PZ Modding
    • Tutorials & Resources
    • Mods
    • Items
    • Mapping
    • Mod Ideas and Requests
  • General Games Development
    • Indie Scene
  • Other Discussions
    • General Discussion
    • Forum Games & Activities
    • Pen & Paper / Community RPGs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Interests

Found 1 result

  1. Chugawuga

    Slow motion on Multiplayer

    Hi guys, So I've been having an issue since build 40 went live on a server that I host through Nitrado. Originally I thought it was something to do with either the server, or the fact that it was modded (ORGM), however recently i'm having the exact same problem on a single player game with no mods installed. The problem manifests itself by slowing the character down, almost matrix style, it can be like this for 30 seconds or so before returning back to normal. I can usually play for 30-60 minutes before it starts but once it's started it doesn't matter if I exit the game or restart the server it's still there. I'm not 100% sure but it seems to be when the following appears in the log: COMMAND QUEUE stallCount = 0 peakUsage = 22576 The peakUsage number seems to get larger and larger and eventually the stallCount will change from 0 to 1. This is a quick Twitch clip showing how it manifests itself: https://clips.twitch.tv/SpineyFreezingDadFreakinStinkin The server is hosted through Nitrado and has 2GB of ram, there was only me playing on it, and pre release of 40 I didn't experience any problems. It's currently running ORGM gun mod. I've disabled the steam overlay for the game. My ProjectZomboid64.bat file is modified as follows: @setlocal enableextensions @cd /d "%~dp0" SET _JAVA_OPTIONS= SET PZ_CLASSPATH=jinput.jar;lwjgl.jar;lwjgl_util.jar;sqlite-jdbc-3.8.10.1.jar;uncommons-maths-1.2.3.jar;trove-3.0.3.jar;javacord-2.0.17-shaded.jar;guava-23.0.jar;./ ".\jre64\bin\java.exe" -Dzomboid.steam=1 -Dzomboid.znetlog=1 -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:-CreateMinidumpOnCrash -XX:-OmitStackTraceInFastThrow -Xms4096m -Xmx4096m -Djava.library.path=./ -cp %PZ_CLASSPATH% zombie.gameStates.MainScreenState PAUSE Any suggestions please? Kind regards Console.txt