Jump to content

Gery D.

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Gery D.'s Achievements

  1. Üdv. Hol jelentkezik a probléma? Ha a TV-rádió feliratra gondolsz, az sajnos a b42-es verzióig nem lesz javítva. A Steam-en van javítás a TV-Rádiónak és a fordításnak. Ezen a linken éred el: Steam Műhely
  2. Üdv Rudi83! Az ékezethiba azért létezik, mert hibásan lett átkonvertálva a fordítás (ANSI helyett UTF-8-ba került bele a játékba). A lengyel felirat pedig maradvány, ami már rég ki lett javítva, de valamiért ez is benne maradt. A készítők tudnak a hibáról, de sajnos csak a 42-es verzióban lesz újra frissítve a fordítás. A TV-Rádió, valamint a fordítási hibák javítását el lehet érni steam műhelyen keresztül, mod formájában. A VHS-CD fordítása már folyamatban. További információért megtalálható vagyok a Project Zomboid Magyar Közösség Facebook oldalán (csak tagja vagyok az oldalnak), valamint az IndieStone hivatalos Project Zomboid Discord oldalán is. Üdv, Gery D.
  3. Üdv Lovas Norbert! Mivel láttam, hogy te is készíted a fordítást, ezért írok, hogy ne dolgozzunk feleslegesen ugyanazzal, dolgozzunk együtt! A játék fordítása már majdnem kész. Nem a játékban lévőt folytattuk, egy teljesen újat csináltunk, mivel az nem volt pontos és elavult is egyben. Gondolok itt olyanra, hogy a Farönk naplónak lett fordítva. Fb-n van egy csoport, ott felveheted velem a kapcsolatot. Project Zomboid Magyar Közösség néven eléred (csak tag vagyok ott). A teljes fordítás a HUN mappában 22 fájlból és 4 mappából áll, plusz a rádió fájl, amit egy fordítótársam készít. Egyébként egyelőre Steam-en modként elérhető a fordításunk, valamint pár napja írtam az Indiestone-nak, hogy cseréljék le a mi verziónkra a fordítást. Remélem, elfogadod a felkérést és tudunk együtt dolgozni egy teljes fordításért. Üdv, Gery D..
×
×
  • Create New...