Jump to content

ToastyPancakes

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About ToastyPancakes

  • Rank
    Freshly Bitten
  1. Appreciate the responses! - Intel i7-4790K (4c/8t) - 32GB DDR3 1333MHz - 240 GB SSD - Server type; CentOS accessable via SSH/root access/dedicated server - Internet connection is 250mbps via OVH/SYS datacenter - 26GB RAM allocated to PZ server We usually average 15-18 players during peak times, but when this issue popped up we were experiencing problems with as little as 2-3 players. When we launched the server, we increased the allocated RAM because the server was crashing around 9-10 players, but haven't had any issues for about a month. edit; We've done some troubleshooting already and we highly suspect it's ground items all over the world. We want to try a soft-reset, but want clarification as to what exactly that will clear.
  2. Howdy! I'm an admin for a multiplayer server and we've run into seemingly-random problems. We're on the current stable build. Currently, players are experiencing; - long initial connecting times -- (the black screen with "this is how you died" - the 'click to start' prompt takes abnormal time to show) - after 'click to start,' the world taking abnormal times to load/render -- (i.e. it's snowing, but upon loading in players don't see any snow for a minute or so) -- (the world is dark/shaded and takes a minute to brighten up properly, even at night) - flashing cone walls sporadically that don't clear / flat black chunks that fail to load even after 30s We're running various mods, and we're having issues narrowing down the problem. We suspect ground-clutter is causing world problems, but wanted to see what staff think. We're also wondering the difference between a soft reset, and a hard reset? Whatever other information is needed, I'll fill you in no problem! Appreciate any and all help on this matter.
×
×
  • Create New...