Jump to content

Question

Recommended Posts

Was this a previously saved character?

 

it also could be your comptuer.

 

My older laptop can only handle demo and the older build. The moment I switch to the newer builds and MP it goes black screen. Reason why, is that there is not enough memory or materials on your computer to run all the meta events in the newer builds. Try a different computer. and also try the older builds. if they do work, I am almost assuming that would be the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you post a screenshot? If it's what I think it is, somehow you're missing your texturepack for the game.

That shouldn't be.

I've edited for a screenshot.
May have to check again about that screenshot. =)

Right click on Project Zomboid in the Steam library. Go to Properties. Then the Local Files tab. Press the validation button. Assuming it is your texture pack that's missing, this should reacquire it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Can you post a screenshot? If it's what I think it is, somehow you're missing your texturepack for the game.

That shouldn't be.

I've edited for a screenshot.

 

May have to check again about that screenshot. =)

Right click on Project Zomboid in the Steam library. Go to Properties. Then the Local Files tab. Press the validation button. Assuming it is your texture pack that's missing, this should reacquire it.

 

Alright, I'll try that, I was beginning to suspect it was the 3D models.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Can you post a screenshot? If it's what I think it is, somehow you're missing your texturepack for the game.

That shouldn't be.

I've edited for a screenshot.

 

May have to check again about that screenshot. =)

Right click on Project Zomboid in the Steam library. Go to Properties. Then the Local Files tab. Press the validation button. Assuming it is your texture pack that's missing, this should reacquire it.

 

It's still the same, didn't do anything...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, silly of me -- I missed the link. That still appears to be a missing Characters.pack . . . Validating the game through Steam should fix it, but considering, try this: http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/7409-released-iwbums-beta-branch-build-26/page-15#entry105101 Just extract it in Steam\SteamApps\Common\ProjectZomboid and let it overwrite the Media folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, silly of me -- I missed the link. That still appears to be a missing Characters.pack . . . Validating the game through Steam should fix it, but considering, try this: http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/7409-released-iwbums-beta-branch-build-26/page-15#entry105101 Just extract it in Steam\SteamApps\Common\ProjectZomboid and let it overwrite the Media folder.

Download isn't working. I'll try it later.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, silly of me -- I missed the link. That still appears to be a missing Characters.pack . . . Validating the game through Steam should fix it, but considering, try this: http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/7409-released-iwbums-beta-branch-build-26/page-15#entry105101 Just extract it in Steam\SteamApps\Common\ProjectZomboid and let it overwrite the Media folder.

It's still the same shadow... So frustrating...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you see any 3D zombies? Also, check the console and/or console.txt file for any error messages.

No zombies either, I can see the corpses but that's it, also the console said some about not delegating sun reflections? And listed things that were causing it. I'm pretty sure they were all from the game's code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you find the console.txt file in your Zomboid/ user directory (the same place your games are saved) and paste it on pastebin.com?  It might show what is causing the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you find the console.txt file in your Zomboid/ user directory (the same place your games are saved) and paste it on pastebin.com?  It might show what is causing the problem.

Should I paste it here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well there aren't any errors to explain the missing player. I do see "OpenGL version: 2.1.8544 Release" which is a really old version of OpenGL.  Updating your graphics card drivers might magically solve it.  If you set the 3D models setting to "Player only" do you then see zombies?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well there aren't any errors to explain the missing player. I do see "OpenGL version: 2.1.8544 Release" which is a really old version of OpenGL.  Updating your graphics card drivers might magically solve it.  If you set the 3D models setting to "Player only" do you then see zombies?

Updated my drivers, did nothing and if I set it to player only I see zombies and since Build26 was implemented fully, it has a "None" option where it disables 3D models and everything is lovely!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...