Jump to content
eva08maicy02

Get error in loot setting (SOLVED)

Recommended Posts

Posted (edited)

I added my item to the zombie loot and it worked fine. This is the function I use, referring to other people's modules:

table.insert(SuburbsDistributions["all"]["inventoryfemale"].items, "TWI.PillsHWJGreenOil");
table.insert(SuburbsDistributions["all"]["inventoryfemale"].items, 0.1);
table.insert(SuburbsDistributions["all"]["inventorymale"].items, "TWI.PillsHWJGreenOil");
table.insert(SuburbsDistributions["all"]["inventorymale"].items, 0.1);

 

However, when I try to spawn my items from paperbag, I get the error in debug mode. Here is my function:

table.insert(SuburbsDistributions["all"]["Paperbag_Jays"].items, "TWI.BobaStraw");
table.insert(SuburbsDistributions["all"]["Paperbag_Jays"].items, 50);
table.insert(SuburbsDistributions["all"]["Paperbag_Spiffos"].items, "TWI.BobaStraw");
table.insert(SuburbsDistributions["all"]["Paperbag_Spiffos"].items, 50);

 

I don't understand. They are all in the same format, why do I get error in paperbag? And how do I fix it?

 

Edited by eva08maicy02
(SOLVED)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Hugo Qwerty said:

I think you just want: SuburbsDistributions["Paperbag_Jays"], without the ["all"].

 

If that doesn't fix it, post the error message you're getting.

OMG! It's working!
Thank you so much for your help, I'm so happy :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...