Jump to content
Sophia

Game crashes when I start it

Recommended Posts

 I know the new build 41.50 has a lot of bugs, but not even in 40.43 I can play the game, it doesn't start it, I tried everything, searching every youtube video and forum pages, but no one is having this trouble, I just wanted to play the game.

 It first start this, and after 30 seconds it closes and the game does not start.

 Please someone help me solve this! :(

 

 PS. I tried the others beta versions and it still doesn't start the game.

 

Sorry for my english, it's not my first language2130570879_BugProjectZomboid.thumb.jpg.c718b9e4b3ab1777b9677c5ddb13043e.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you go to "C:\Users\YourUserName\Zomboid" and attach the "logs.zip" file found there to your next message? Just so we can check the game logs.
And could you tell us your system specifications?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You attached the logs correctly, thanks. Though unfortunately that system will not be able to run build 41 at all. The CPU you mentioned either has a nonexistent or a really weak graphics card and 2GB of RAM is definitely not enough to run build 41 (especially with an integrated card). The bare minimum we recommend is at least 4GB of RAM and a dedicated card (or some of the newer integrated cards, those can run 41 as well)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...