Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Nolan974

urgent concerns

Question

 
I launch my game everything is fine, I have the last shift, without any active beta. I launch my new game, I choose my appearance, my skills and all the mess and when I launch the game for good to then appear, I have 1 seconds of loading and a red window with a number appears at the bottom right, then an error message indicating a concern and that I would have more info on the console, console which does not indicate anything besides
I could play properly a few months ago and now
impossible, I deleted and reinstalled, I checked the caches and the game files. I don't know what to do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Go to C:\Users\Yourusername\Zomboid and find the console.txt.

 

Copypaste its content to a site like pastebin.com and then post the link to it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...