GeneratorFuelConsumption
1 1

5 posts in this topic

Recommended Posts

v40.43, dedicated server.

For some reason any generator (tried 3 different) consumes 2% of fuel each hour (sometimes 1%), but in settings:

GeneratorFuelConsumption = 0.5

It seems that there all was fine at the beginning of the game. But over time something broke and now generator eats fuel very fast.

I don't know how to reproduce but I can let you join and test.

May mods cause this bug?

I have many mods on my server including Fuel Barrel Test (v40.x) (most likely to be a problem).

What can I do to debug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Maris said:

v40.43, dedicated server.

For some reason any generator (tried 3 different) consumes 2% of fuel each hour (sometimes 1%), but in settings:


GeneratorFuelConsumption = 0.5

It seems that there all was fine at the beginning of the game. But over time something broke and now generator eats fuel very fast.

I don't know how to reproduce but I can let you join and test.

May mods cause this bug?

I have many mods on my server including Fuel Barrel Test (v40.x) (most likely to be a problem).

What can I do to debug?

I believe it doesn't accept anything lower than 1.0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On my server I use the configuration of 0.2, which allows us 15 generator days. A if it accepts values in 0, x

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I set GeneratorFuelConsumption = 0.1 and now generator consumes ~ 0.4 per day.

It's ~ 10 days.

Edited by Maris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1