6 month after apocalypse battery/car issue
0

6 posts in this topic

Recommended Posts

Hmmm having 8% battery loaded and 50% fuel, but i am unable to start (sport) vehicle. Swap batteries do not change anything; but attract zombies as a loud noise.

Edited by NagashUD

Share this post


Link to post
Share on other sites

8% your battery is dead. Sometimes it is even hard to get the cars started with 100% battery.

 

I can have a car who's overall repair is over 85% and still it stalls. I just take it that it is the cold weather.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, nickodemos said:

8% your battery is dead. Sometimes it is even hard to get the cars started with 100% battery.

 

I can have a car who's overall repair is over 85% and still it stalls. I just take it that it is the cold weather.

hmmm ok ok so i'll try to reload it more and see, thanks for the reply !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also check your engine quality (not condition, quality!). If it's 0 or lower - you can't start that car and you cannot repair that engine. Dismatle it and go find another one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/25/2018 at 8:21 AM, Enoahe said:

Also check your engine quality (not condition, quality!). If it's 0 or lower - you can't start that car and you cannot repair that engine. Dismatle it and go find another one.

 

20181228035238_1.jpg

Edited by NagashUD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well after reloading the battery and added some fuel it worked, seems like battery has be be around 60-70% to hopefully start the engine.

Edited by NagashUD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0