Jump to content
Capt_Paradox

Fix for Red Question Marks over Cells in WorldEd View

Recommended Posts

So some of you might have a problem from time to time with your map loading cells looking like this:

unknown.png

 

If that's the case here's something to try.

 

Go to WorldEd

Preferences

Tilesets Directory - Then point it at your Tiles folder (wherever you downloaded the Tilesets too). Make sure to select Tiles not the folder inside it.

 

Mine is saved too C:\Users\0\Downloads\tiles

So I picked Tile Directory as that.

image.png

 

 

When it's set and fixed it should look normal again like this:

unknown.png

 

 

If for some reason you cant find your Tiles folder go here : https://theindiestone.com/forums/index.php?/topic/23217-latest-tilezed-worlded-and-tilesets/

 

and download where it says Tiles - Tileset Images. 

 

Make note of where you save/extract it too, as that is the destination you should direct WorldEd too.

 

Hopefully this helps people in the future when they have problems like this! Happy Mapping!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...