Jump to content
francogp

Translation file problems

Recommended Posts

I have this in a script:

DisplayName = Camelback (UCP),

and in the translation file:

DisplayName_Camelback_(UCP) = "Sistema de hidratación (UCP)",

the problem is that the translation get ignored... Why? is because of the () ?

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

here's another case:

DisplayName = .32 ACP - 50 Round Box,

translation:

DisplayName_.32_ACP_-_50_Round_Box = ".32 ACP - 50 Cartuchos en Caja",

is ignored because of the sign - ?

 

NOTE: All other variables in my translation files are OK and ACCEPTED, there's only a few that are ignored, like the vars described in this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

snip

dash -

will make your translations ignored, use underline instead _

I bet it's the same with brackets (). Just skip them DisplayName_Camelback_UCP

Just skip the dash to? Or replace thm with _?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I bet it's the same with brackets (). Just skip them DisplayName_Camelback_UCP

 

nope, it does not recognize any var now, for example:

 

WITH ( ):

DON'T WORK

DisplayName_Leg_Holster_(Multicam) = "Funda para pierna (MultiCam)",

WORK (Don't understand why)

DisplayName_Tactical_backpack_(Multicam) = "Mochila táctica (MultiCam)",

-------------------------------------------------------------------------

 

WITHOUT ( ):

DON'T WORK

DisplayName_Leg_Holster_Multicam = "Funda para pierna (MultiCam)",DisplayName_Tactical_backpack_Multicam = "Mochila táctica (MultiCam)",

I also tried replacing ( ) with _ without success

 

dash -

 

will make your translations ignored, use underline instead _

 

 

Yes, That was the problem here... I replace them with _ and now they work fine.

 

Thanks!

Edited by francogp

Share this post


Link to post
Share on other sites

snip

 

Ok, I took a look into the official translation files and brackets should work fine, here's an example:

 

DisplayName_Bottle_with_Remoulade_(Empty) = "Flasche mit Remoulade (leer)",

 

I don't understand why it does not want to work for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

 

dash -

 

will make your translations ignored, use underline instead _

 

 

Yes, That was the problem here... I replace them with _ and now they work fine.

 

Thanks!

 

snip

I read my files again and again, and I discovered a camelcase typo in (Multicam)... it should be (MultiCam) :S

When I replace some words automatically, I may replace them wrong.

 

So, the only REAL problem was the sign - and _

 

sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

snip

I read my files again and again, and I discovered a camelcase typo in (Multicam)... it should be (MultiCam) :S

When I replace some words automatically, I may replace them wrong.

 

So, the only REAL problem was the sign - and _

 

sorry

 

 

Haha, true. I didn't notice that either.

 

Glad I could help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...