Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'delete'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • News
  • Project Zomboid
    • PZ Updates
    • General Discussions
    • Bug Reports
    • PZ Support
    • PZ Multiplayer
    • PZ Community & Creativity
    • PZ Suggestions
  • PZ Modding
    • Tutorials & Resources
    • Mods
    • Items
    • Mapping
    • Mod Ideas and Requests
  • General Games Development
    • Indie Scene
  • Other Discussions
    • General Discussion
    • Forum Games & Activities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone. I recently came back to zomboid like many others to check out the multiplayer after so long and so far it is great. We do however seem to be having a problem where our characters are seemingly deleted randomly. I keep the server running 24/7 so that the world does not wipe and we have tried restarting it and deleting all the files to be sure that wasn't part of the issue. Whenever someone logs back into the game 2/3 times the character is deleted and they respawn back in the starting location again, losing the hard work put into the skills and gear of the other character. Last night I managed to log off and back in successfully twice before the third time deleted my character. After the server restarted that character was deleted as well but 2/4 other friends managed to log back in with the characters they had before that restart. The server is running in the background of my desktop computer since my actual server is currently in pieces. The computer is running windows 7 64-bit home premium with an AMD FX-9370 4.4GHz eight core, 16GB of ddr3 1600MHz ram, a standard WD 7200rpm hdd and an HD Radeon 7970 3GB. My internet connection at the moment is a bit slow, averaging out around 130 kilobytes/second upload and 2.4 megabytes/second download although the upload seems plenty so far to host the small ground (~6) of people currently playing. Anyway that seems to be about all of the information I can think of with the problem at the moment. I am about to leave for a few hours so unless the post it within the next 10 minutes I will not be responding for a little while but be assured I will later. It is just that in my experience it generally takes a few hours to get responses in the help sections of forums. But yea, thanks for reading this and thanks for any attempts at helping me to solve this problem. The game would be much more fun if we could gain more than a single level before losing the characters.
×
×
  • Create New...