Search the Community

Showing results for tags 'car windows'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • News
  • Project Zomboid
    • PZ Updates
    • General Discussions
    • Bug Reports
    • PZ Support
    • PZ Multiplayer
    • PZ Community & Creativity
    • PZ Suggestions
  • PZ Modding
    • Tutorials & Resources
    • Mods
    • Items
    • Mapping
    • Mod Ideas and Requests
  • General Games Development
    • Indie Scene
  • Other Discussions
    • General Discussion
    • Forum Games & Activities
    • Pen & Paper / Community RPGs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Interests

Found 1 result

  1. Kappatao

    Shiny car windows bug

    Hello. I've been playing the latest IWBUMS build (as of 10/10/2018) version 40.25(Steam). I run windows 10 (version 1709), and a gtx 1060 6gb, ryzen 5 2600, 8gb ram. My screen resolution is 1440p (I think i'm running the game at 1080p though) The bug/s I've noticed is that for me the recent addition of shiny windows on cars doesn't work unless post processing is switched off in the video options. (I have also noticed that rain doesn't seem to "splash" when it hits the ground, but that might just be me not knowing what to look for.) I have updated my graphcis drivers, and so can't see any reason for it not to work (I have also validated my game files), so I am assuming this is a bug, and not intended behaviour. As far as I know, the only way to reproduce the bug is essentially to switch post processing on and off, and compare the windows before and after.