Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'build 34 server not responding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • News
  • Project Zomboid
    • PZ Updates
    • General Discussions
    • Bug Reports
    • PZ Support
    • PZ Multiplayer
    • PZ Community & Creativity
    • PZ Suggestions
  • PZ Modding
    • Tutorials & Resources
    • Mods
    • Items
    • Mapping
    • Mod Ideas and Requests
  • General Games Development
    • Indie Scene
  • Other Discussions
    • General Discussion
    • Forum Games & Activities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. With the new build, I was hoping that the Easy Coop feature would eliminate the need for Hamachi and other shenanigans that are otherwise required for an easy server launch... But this doesn't seem to be the case. I've launched a server, and invited friends, but it appears they cannot join me; Server Not Responding being all they can see when accepting my invitation. I've tried this with friends who have already launched the game, and those who're standing by on their desktop, but that doesn't seem to make the slightest difference. We're not running the -nosteam launch parameter, we're all going full vanilla at the moment, so we aren't sure what the problem is. Any help?
×
×
  • Create New...