Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont launch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Announcements
    • News
  • Project Zomboid
    • PZ Updates
    • General Discussions
    • Bug Reports
    • PZ Support
    • PZ Multiplayer
    • PZ Community & Creativity
    • PZ Suggestions
  • PZ Modding
    • Tutorials & Resources
    • Mods
    • Items
    • Mapping
    • Mod Ideas and Requests
  • General Games Development
    • Indie Scene
  • Other Discussions
    • General Discussion
    • Forum Games & Activities

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Title, I press play and the button changes to "x stop" for a second before just going back to displaying play. Nothing in console.txt, just nothing. The only way to launch the game is through the x64 .bat and when I DO play that way the game is stuttering really bad. At first I thought it might be mods, so I had a friend with the exact same mods try to launch the game and play. Perfectly fine on his end. Things I have tried: Disabling all mods, Clean install/ wiping every zomboid-related file off my pc and re-installed, verifying game cache, editing launch options, creating anti-virus exception, updating graphics driver, re-installing vc redist. Strangely, when I made a mistake editing the x64 .json file, I accidentally forgot to include an m after the -Xms value and that made it launch through steam, but of course then it crashed due to an out of memory error. Upon fixing this however, it stopped launching again. Super weird. No luck on any of it. Anybody else have any idea what to do?
×
×
  • Create New...