Jump to content

thestolenbattenberg

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

487 profile views
  1. though late: 'Fixed lua error with Painting walls' thank you indiestone! ❤️
  2. Hi, I did post about this bug and provided a 'fix' here: https://www.reddit.com/r/projectzomboid/comments/dvolm4/unofficial_fix_for_painting_walls_in_iwbums/ but I suppose I shouldn't expect you to see everything posted on reddit, or it's probably more likely that this isn't a priority at all. As said in the reddit post, painting walls is totally broken, painting symbols on walls does work however. It'll just error at you. Steps to reproduce: 1) Get Paint 2) Get Paint Brush 3) Try to paint either player constructed wall or standard house wall 4) Realize it's fucked
  3. Hey, been playing a lot of this mod over the past couple of days and I've found a pretty annoying issue. I've got a base using an L shaped building, which has a car park outside. Because I can only select one square zone as the base through the context menu, the selection also covers the carpark. Now that's all fine, but when ever i come back from looting with survivors in the car, and take it into the car park, they leave the follow state, saying 'Goot to be back' or something along those lines. They then proceed to sit in the car until I restart the game. Asking them to come to m
  4. Project Zomboid server issue, not ours. We're using the same server specs that we've run an 80 slot minecraft server on with no lag. I'll remove this though, due to false advertising. Thanks for commenting.
  5. SERVER INFORMATION: Map: Muldraugh, KY PvP: On Hosting Location: United Kingdom CONNECTION INFORMATION: IP: 185.16.85.99 PORT: 16661 ADDITIONAL DESCRIPTION: Welcome to the InsanityNetwork, Project Zomboid server! This is one of the many servers we run here at InsanityNetwork. Between us we've got experience hosting servers which stretches more than 5 years. If you wanna check out some of our other games, go to: The InsanityNetwork! Thank you from the InsanityNetwork founders: Fessy, JHarris and Ghost.
  6. Hey, I've been trying to set the server welcome message for our server, but it's not working as expected... First time I did it, half the colours were formatted but the rest were not. Now it's not loading any of the colours or line spaces. :/ I'm stuck on what to do, any advice would be great. Here's what I've got as the welcome message:<RGB:1.0,1.0,1.0> --------------------------------------------------- <LINE><LINE><RGB:0.0,0.5,1.0> Welcome to the InsanityNetwork, Project Zomboid Server! <LINE><RGB:0.0,0.5,1.0> Website: theinsanitynetwork.enjin.com
×
×
  • Create New...