Jump to content

Beard

Support Team
  • Posts

    2154
  • Joined

Community Answers

  1. Beard's post in Internet Usage? was marked as the answer   
    It would likely be connection / router related. If you are playing on a wife I would recommend using an ethernet connection instead.
    Other than that, as you mentioned it could be a router issue, if you have any security such as a firewall enabled on the router it may affect the connection. There isn't anything specific I can suggest to fix it though as internet issues are extremely dependent on the location, hardware and the internet setup you have.
  2. Beard's post in Got this screen whenever I boot the game with debug enabled. Any fix of this? was marked as the answer   
    Generally this is caused by enabling debug mode + mods, try going to "C:\Users\YourUserName\Zomboid" and delete the "mods" folder there and see if you can launch the game then?
  3. Beard's post in Memory Leak was marked as the answer   
    Yeah there isnt anything else wrong with the game that I can see, therefore mod testing is the way to go.
  4. Beard's post in Was just gifted the game and when I try to open the game, it does not start. was marked as the answer   
    Thanks, seems like this would be the issue:
    D:\steam!!!!!!!!!!!!!!!
    You seem to have the game in a path with several special characters which are !!!!
    The game cannot read those characters properly, meaning either move the game to a different folder or remove the characters from that path.
  5. Beard's post in my game crashes on tutorial or character creation was marked as the answer   
    Try going to "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ProjectZomboid\" and delete the opengl32.dll file
    Additionally I recommend you update your graphics card drivers as they seem outdated
×
×
  • Create New...