Jump to content

Rabisco

Member
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About Rabisco

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/07/1985

Profile Information

  • Gender
    Man

Recent Profile Visitors

802 profile views
  1. This seems to be very interesting! I sure need to run that!
  2. Oooooooooooooohhh man! This is awesome!!! Really dude! You really should earn some donation for this sir.
  3. Lol I put into the server description to change the IP to Hostname but ask me if anyone even read that? So I was trying to avoid this issue by having my server in Public Server List showing as a Hostname and not my current IP Address. As of right now that isnt possible. For some reason they haven't written in IP binding for severs (for dedicated servers with multiple IPS) OR the ability to advertise with subdomains rather than raw ips, which well honestly is much safer and smarter. Ya that's sad. Players have to learn how to change their own folders to not lose their progress. Let's hope that they will make this better as soon as possible.
  4. Lol I put into the server description to change the IP to Hostname but ask me if anyone even read that? So I was trying to avoid this issue by having my server in Public Server List showing as a Hostname and not my current IP Address.
  5. Hello everyone, I have a very important question that it's affecting our players. When we start the PZ Server as Steam, automatically my IP is assigned to the server. That is what we saw in the Public List of servers. So users when joining will save the server as IP and his character local files will be created using this IP Address. But sometimes my IP changes and players have to manually change the local files to reflect the new IP. I already have a hostname assigned to my server but I can't make the Public Server list reflect the hostname instead of IP. Is there a way to do that? Thanks in advance,
  6. hydrocraft mod has cars but there used like back packs i read some were it said if drivable cars come out itll only be for single player due to map generation speed Makes sense. But maybe use cars like a way to teleport to other places. Or make the train usable could make things better too.
  7. lol everyone is waiting on you! Take your time Jab and I agree with you... better to wait than doing re-work. Your Mod is awesome and ORGM can't live without you!!! Congrats Sir!
  8. First you need to choose a server that it's close to you, to not get disconnected. If you are still getting disconnected try to speak to the server admin cause maybe the PingLimit is too low.
  9. Now that is old but it can be left without a answer. Are you running a Steam Server? If NO, did you set the Project Zomboid to run as -nosteam?
  10. Awesome!!! That worked! \o/ I had to manually move the saves from the Client as well. But everything was there!!! Thank you very much EasyPickins.
  11. Hello Everyone, Today I just Updated my server that was running version v32.30 to v33.13 Procedure I follow: 1. My v32.30 server files was on c:\pzserver 2. Change the name of the C:\pzserver to C:\pzserver.old (always good to have backups) 3. Backup folder C:\Users\%username%\Zomboid\ 4. Open SteamCMD and run the following commands: login anonymous force_install_dir C:\PZServer app_update 380870 validate 5. All Server files was download successfully. 6. Run StartServer64.bat The server started successfully and without issues but everything was reseted. All MAP and all players. Am I doing something wrong? Is there a way to fix this?
  12. Well... I think that this is the cool of the game... that you could be killed anytime! If the server is too much populated maybe increasing Zombie strength will help to balance that. Players will avoid wandering through the map searching for other players.
  13. Hei EnigmaGrey, When setting WorkshopItems a new issue happen. So as this is related to a new problem and to make things more clear in the forum I'll create another thread! Thanks in advance for all your help.
  14. Thank you for all hints EnigmaGrey. So, if I have 2 mods added into the Server the servertest.ini should be "WorkshopItems=498441420;522891356" ?
  15. Server: Copied the Hydrocraft from the folder "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\workshop\content\108600\498441420\mods\Hydrocraft" to %username%\Zomboid\Mods Client: Copied the Hydrocraft from the folder "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\workshop\content\108600\498441420\mods\Hydrocraft" to %username%\Zomboid\Mods What's the correct procedure to install them on the Server?
×
×
  • Create New...